موادلازم
خمیر بریزه Pate brisée
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرمپنیر پیتزا یا امانتل
Emmental
پنیر کانتل
Cantal
پنیر موربیه
Morbier
در مورد پنیر اگر در ایران زندگی میکنید از پنیر پیتزا و موزارلا میتوانید استفاده کنید
کمپوت آناناس
سس گوجه
من قبلا این سس را آماده میخریدم ولی این دفعه از دستور سس شمشیری کافه یا آقای روزگل استفاده کردم که عالی شد با اجازه و تشکر از ایشان دستور سس ایشان را میگذارم با عکس سس خودم
http://shamshiri-cafe.blogspot.com/2010/08/aubergine-parmesan.html
و حالا طرزتهیه
به دلخواه خمیر را باز کرده به کمک وردنه به قطر ۳ میلیمتر و با دهنه کاسه یا قالب ،قالب میزنیم
آنگاه همراه با کاغذ نسوز همه را در سینی فر چیده و با چنگال سوراخ میزنیم و در فر ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم
در این مدت گوشت را همراه با نمک و فلفل تفت دهید
پس از خارج کردن خمیر از فر ، به ترتیب روی آنرا سس ، پنیر رنده شده ، گوشت یک ورقه نازک آناناس قرار دهید و روی آن باز پنیر بریده شده قرار دهید
آنگاه آن را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید
نوش جون
Ilike...Is to look very delicious...mmmmmmm
RépondreSupprimertnx ;o)
RépondreSupprimer