مواد لازم
گوشت گوساله تازه ۲۵۰ گرم
پیاز ۱عدد
هویج ۱کیلو
رب گوجه ۱.۵ ق غ
زرد چوبه ، نمک ، فلفل ، زعفران مقداری
ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و با روغن و نمک و فلفل و زردچوبه و رب تفت میدهیم تا همه با هم رنگ بندازد و بعد کوشت بریده شده را در آن کمی سرخ میکنیم
در این مدت هویجا را به دقت شسته ، پوست گرفته و به صورت حلقه ای یا دراز دراز خرد کنید ، فقط اگر خواستید دراز دراز ببرید مثل من باید از چاقو بزرگ و تیز استفاده کنید و مواظب دستاتون باشید
حالا هویجها را روی گوشت ریخته وکمی آب اضافه کرده و حدود ۱.۵ ساعت روی شعله ملایم بگذازید بپزد و جا بیفتد . نیم ساعت قبل از کشیدن به آن کمی زعفران زده تا حسابی خوش رنگ و عطر شود
نوش جون
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire