jeudi 14 octobre 2010

خورشت هویج یا ویتامین

این روزها با تغییر فصل و رسیدن سرما بدن ما احتیاج به ویتامین بیشتری داره . خورشت هویج یکی از غذاهای خوشمزه است که در این فصل خیلی میچسبه و در عین حال خیلی ساده است .

مواد لازم 
گوشت گوساله تازه ۲۵۰ گرم
پیاز ۱عدد
هویج ۱کیلو
رب گوجه ۱.۵ ق غ
زرد چوبه ، نمک ، فلفل ، زعفران مقداری


ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و با روغن و نمک و فلفل و زردچوبه و رب تفت میدهیم تا همه با هم رنگ بندازد و بعد کوشت بریده شده را در آن کمی سرخ میکنیم 


در این مدت هویجا را به دقت شسته ، پوست گرفته و به صورت حلقه ای یا دراز دراز خرد کنید ، فقط اگر خواستید دراز دراز ببرید مثل من باید از چاقو بزرگ و تیز استفاده کنید و مواظب دستاتون باشید 



حالا هویجها را روی گوشت ریخته وکمی آب اضافه کرده و حدود ۱.۵ ساعت روی شعله ملایم بگذازید بپزد و جا بیفتد . نیم ساعت قبل از کشیدن به آن کمی زعفران زده تا حسابی خوش رنگ و عطر شود 


نوش جون 

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire