مواد لازم
برای تهیه کیک اسفنجی
تخممرغ ۶عدد
شکر ۱۵۰گرم
آرد ۱۵۰گرم
پیکین پودر ۱ق م
وانیل مقداری
آب میوه ۲ ق غ
کاکائو ۲ ق غ
برای تهیه کل کیک
کاکائو ۲ ق غ
شکلات سیاه ۱۰۰ گرم
زرده تخممرغ ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
خامه ۳۰۰ میلی لیتر
کمپوت گیلاس ۱ شیشه
مارمالاد توت فرهنگی یا گیلاس ۴ ق غ
طرزتهیه
قالب مناسبی را انتخاب کرده کف آنرا چرب کنید
دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید
سفیده تخممرغ را جدا کرده و با میکسر بزنید ا کاملا سفت شود
حال شکر و تخم مرغ و وانیل و آبمیوه را بزنید ، آنقدر که کرم رنگ شود
بعد آرد و پیکین پودر و کاکائو را در آن الک کرده
و سفیده را اضافه کنید و با لیسک از زیر به بالا خیلی ملایم مخلوط کنید
آنگاه مواد را توی قالب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید
من برای اینکه کیکم کمی عطر بیشتری بگیرید ۲ ق غ از الکل بلوبری در آخر به آن اضافه کردم ولی شما اصلا مجبور نیستید
کیک را از فر بیرون آورده و میگذاریم کاملا سرد شود
در این مدت خامه سردرا با مقدار دلخواه شکر با میکسر اینقدر میزنیم تا فرم بگیرد
کیک را از قالب در آورده و از وسط با چاقو اره ای برش میدهیم
لایه اول را با آب گیلاس خیس میکنیم و رویش را مارمالاد میزنیم
روی مارمالاد را خامه داده
و روی خامه یک ردیف گیلاس از وسط نصف شده میچینیم
حال کمی خامه گذاشته و قسمت دوم کیک را روی آن میگذاریم و دوباره با آب گیلاس خیس میکنیم
آنگاه کره را توی ظرفی آب کرده و به آن ۲ ق غ کاکائو میزنیم
در ظرف دیگر یک زرده تخممرغ ، ۴ ق شکر ، کمی وانیل را با میکسر میزنیم سپس ۱ ق آرد را اضافه کرده
و به مخلوط کره و کاکائو اضافه میکنیم و به صورت مداوم هم میزنیم پس از ۳ دقیقه از روی شعله برداشته و روی کیکمون پهن میکنیم
روی آنرا با کمی خامه و شکلات تزئین میکنیم
che khame ay estefade mikoni, be france esmesh chie?
RépondreSupprimerhar marque ke estefadeh koni mohem nis , faghat balaye 35% charbi bashe ;o)
RépondreSupprimer