jeudi 14 octobre 2010

کیک شکلاتی با خامه و گیلاس

من این کیک را برای شخصی درست کردم که تحت رژیم غذایی بود و نمیتونست چربی زیاد بخوره . واسه همین از خامه کم چرب و شکلات سیاه و مربای کم شیرینی استفاده کردم . شما اگر رژیم ندارید بهتره از خامه بالای ۳۵ درصد استفاده کنید

مواد لازم 
برای تهیه کیک اسفنجی 


تخممرغ ۶عدد
شکر ۱۵۰گرم
آرد ۱۵۰گرم
پیکین پودر ۱ق م
وانیل مقداری
آب میوه ۲ ق غ
کاکائو ۲ ق غ


برای تهیه کل کیک 


کاکائو ۲ ق غ
شکلات سیاه ۱۰۰ گرم
زرده تخممرغ ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
خامه ۳۰۰ میلی لیتر
کمپوت گیلاس ۱ شیشه
مارمالاد توت فرهنگی یا گیلاس ۴ ق غ


طرزتهیه
قالب مناسبی را انتخاب کرده کف آنرا چرب کنید 
دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید 
سفیده تخممرغ را جدا کرده و با میکسر بزنید ا کاملا سفت شود 


حال شکر و تخم مرغ و وانیل و آبمیوه را بزنید ، آنقدر که کرم رنگ شود
بعد آرد و پیکین پودر و کاکائو را در آن الک کرده 



و سفیده را اضافه کنید و با لیسک از زیر به بالا خیلی ملایم مخلوط کنید 
آنگاه مواد را توی قالب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید
من برای اینکه کیکم کمی عطر بیشتری بگیرید ۲ ق غ از الکل بلوبری در آخر به آن اضافه کردم ولی شما اصلا مجبور نیستید  



کیک را از فر بیرون آورده و میگذاریم کاملا سرد شود 
در این مدت خامه سردرا با مقدار دلخواه شکر با میکسر اینقدر میزنیم تا فرم بگیرد 
کیک را از قالب در آورده و از وسط با چاقو اره ای برش میدهیم 


لایه اول را با آب گیلاس خیس میکنیم و رویش را مارمالاد میزنیم 


روی مارمالاد را خامه داده 


و روی خامه یک ردیف گیلاس از وسط نصف شده میچینیم 


حال کمی خامه گذاشته و قسمت دوم کیک را روی آن میگذاریم و دوباره با آب گیلاس خیس میکنیم 


آنگاه کره را توی ظرفی آب کرده و به آن ۲ ق غ کاکائو میزنیم  
در ظرف دیگر یک زرده تخممرغ ، ۴ ق شکر ، کمی وانیل را با میکسر میزنیم سپس ۱ ق آرد را اضافه کرده
و به مخلوط کره و کاکائو اضافه میکنیم  و به صورت مداوم هم میزنیم پس از ۳ دقیقه از روی شعله برداشته و روی کیکمون پهن میکنیم 
روی آنرا با کمی خامه و شکلات تزئین میکنیم



2 commentaires:

  1. che khame ay estefade mikoni, be france esmesh chie?

    RépondreSupprimer
  2. har marque ke estefadeh koni mohem nis , faghat balaye 35% charbi bashe ;o)

    RépondreSupprimer