mercredi 20 octobre 2010

دسر توت فرنگی با کرم پاتیسیر Fraisier

  یکی از دسر های تیپیک فرانسوی است که در حین لذیذ بودن سبک و زود هضم است .
البته میتوانید آنرا به صورت های مختلف و اندازه های مختلف درست کنید .

مواد لازم 
برای تهیه کیک 


تخممرغ ۴ عدد 
شکر ۱۲۵ گرم 
آرد ۱۲۵گرم 
کره ۳۰ گرم 
کره ۲۰ گرم برای کف قالب 
آرد ۱ قغ برای کف قالب 

برای تهیه بقیه دسر 


 شیر ۲۵سانتی لیتر 
زرده تخممرغ ۴عدد
نشاسته ذرت ۲۰ گرم 
شکر ۵۰ گرم 
کره ۱۵۰ گرم 
توت فرنگی یک سایز ۵۰۰ گرم 



فر را روی ۱۸۰ درج سانتیگراد روشن کنید 
تخممرغ و شکر را به صورت بن ماری روی گاز گذاشته و دایم هم بزنید تا جایی که حسابی پف کند . از روی آتش برداشته و به هم زدن ادامه دهید تا سرد شود . آرد را در آن الک کنید و کره آب شده را هم اضافه کنید و در قالب چرب شده و آرد پاشیده بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید . 
آن را وقتی خنک شد از قالب در آورده روی پنجره فر بگذارید . 
سپس شیر را روی حرارت گذاشته و زرده ها و شکر را زده تا سفید شود بعد نشاسته ذرت را اضافه کنید و همه را به شیر داغ روی گاز اضافه کنید و بدون وقفه هم بزنید و در آخر کره را تکه تکه کوچک کرده و جدای گاز به مواد اضافه کرده و هم بزنید حال کرم پاتیسیر ما آماده است . 
کیک را خیلی نازک برش دهید روی آن را یکی دو قاشق شربت داده و بعد کرم مالیده و آنگاه توت فرنگی گذاشته دوباره کرم و بعد دوباره یک لایه کیک و سپس تزئین کنید به دلخواه . 
من دو مدلی که تا به حال درست کردم را میگذارم 
عکس مرحله به مرحله ندارم ، چون زمانیکه اینها را درست کردم ، تصمیم به باز کردن این بلاگ نداشتم . انشاالله سری بعدی عکس هر مرحله را خواهم گرفت . نوش جون 



 
 


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire