jeudi 7 octobre 2010

پیتزا آناناس و گوشت

این پیتزا با نون نازک هست و حالت شور و شیرین داره برای کسانی که دوست دارند . در ضمن خیلی سبک و زود هضمه
موادلازم




خمیر بریزه Pate brisée

گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم 

پنیر پیتزا یا امانتل 
Emmental


پنیر کانتل
Cantal

پنیر موربیه
Morbier

در مورد پنیر اگر در ایران زندگی میکنید از پنیر پیتزا و موزارلا میتوانید استفاده کنید 
کمپوت آناناس 
سس گوجه 
من قبلا این سس را آماده میخریدم ولی این دفعه از دستور سس شمشیری کافه یا آقای روزگل استفاده کردم که عالی شد با اجازه و تشکر از ایشان دستور سس ایشان را میگذارم با عکس سس خودم 
http://shamshiri-cafe.blogspot.com/2010/08/aubergine-parmesan.html





و حالا طرزتهیه
به دلخواه خمیر را باز کرده به کمک وردنه به قطر ۳ میلیمتر و با دهنه کاسه یا قالب ،قالب میزنیم 

آنگاه همراه با کاغذ نسوز همه را در سینی فر چیده و با چنگال سوراخ میزنیم و در فر ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم 


در این مدت گوشت را همراه با نمک و فلفل تفت دهید 

پس از خارج کردن خمیر از فر ، به ترتیب روی آنرا سس ، پنیر رنده شده ، گوشت یک ورقه نازک آناناس قرار دهید و روی آن باز پنیر بریده شده قرار دهید 


آنگاه آن را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید 




نوش جون



2 commentaires: