mercredi 20 octobre 2010

املت سبز

 من برگهای سبز تره فرنگی را هرگز دور نمیریزم . چون میدونم حاوی ویتامین هستند ولی خب به علت  بافتی که دارند و نیز ضخامت حتما باید در غذا میکس بشند . این بود که اینبار آب آنرا در املت بکار بردم . هم خوش رنگ شد هم خیلی خوش عطر
امتحان کنید

مواد لازم 
تخممرغ ۴ عدد
برگ تره فرنگی نیم کیلو  
آرد ۲ ق غ 
روغن
نمک و فلفل 
زیتون سیاه برای تزئین 
پنیر بز نرم 
کمی روغن زیتون 


طرزتهیه
آب تره را با میکسر گرفته و از صافی ریز رد کرده تاحسابی زلال باشد
تخممرغ ها را با چگال زده و آرد و آب تره را اضافه کرده و وقتی حسابی مخلوط شد در روغن داغ ریخته ، آنگاه حرارت را پایین آورده تا مغز پخت شود . بعد از ۷ دقیقه از این رو آن رو کنید و بعد سرو نمایید

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire