من برگهای سبز تره فرنگی را هرگز دور نمیریزم . چون میدونم حاوی ویتامین هستند ولی خب به علت بافتی که دارند و نیز ضخامت حتما باید در غذا میکس بشند . این بود که اینبار آب آنرا در املت بکار بردم . هم خوش رنگ شد هم خیلی خوش عطر
امتحان کنید
مواد لازم
تخممرغ ۴ عدد
برگ تره فرنگی نیم کیلو
آرد ۲ ق غ
روغن
نمک و فلفل
زیتون سیاه برای تزئین
پنیر بز نرم
کمی روغن زیتون
طرزتهیه
آب تره را با میکسر گرفته و از صافی ریز رد کرده تاحسابی زلال باشد
تخممرغ ها را با چگال زده و آرد و آب تره را اضافه کرده و وقتی حسابی مخلوط شد در روغن داغ ریخته ، آنگاه حرارت را پایین آورده تا مغز پخت شود . بعد از ۷ دقیقه از این رو آن رو کنید و بعد سرو نمایید
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire