jeudi 30 septembre 2010

خمیر بریزه Pate brisée

این خمیر در بسیار ی از انواع تارتهای فرانسری بکار میرود و حتی برای کسانی که پیتزا را با خمیر نازک دوست دارند بسیار مناسب است .
مواد لازم 


آرد ۲۰۰گرم
کره از یخچال در آمده و نرم ۱۰۰گرم
شکر ۲ق غ
نمک نصف ق م
آب نصف لیوان

طرز تهیه 
اول آرد . نمک و شکر را مخلوط کنید و بعد کره را به مربعهای کوچک بریده و به آن اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید . آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر خودش را بگیرد .
به صورت یک توپ در آورده و بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند . سپس با وردنه صافش کرده و در یک ظرف تارت از قبل چرب شده و آرد زده قرار دهید . به همین راحتی
 ...

ingrédient 
200g de farine
100g de beurre doux
2 cuillères à soupe de sucre
1/2 cuillère à café de sel
1/2 verre d'eau

Préparation 
Peser tous le ingrédients . réserver 1 cuillére à soupe de farine pour étaler la pate . dans une saladier , verser la farine , le sel et le sucre . mélanger . faire un puits et ajouter le beurre coupée en petit morceaux . effriter du bout des doigts la préparation. verser peu à peu l'eau . former une boule , recouvrir d'un linge et laisser reposer 30 minutes . fariner la boule de pate et l'étaler . mettre la pate dans le plat à tarte prélablement beurré ou huilé .




برای در فر گذاشتن درجه ۱۸۰ سانتیگراد مناسب است 

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire