مواد لازم
آرد ۴فنجان
تخم مرغ ۲عدد
شکر نصف فنجان
خمیرترش ۲قاشق سوپخوری
شیرداغ نصف فنجان
آب گرم نصف فنجان
کره یک سوم فنجان
نمک یک سوم قاشق چایخوری
خمیرترش رادرآب گرم ریخته وهم بزنید . یک ربع صبر کنید تا مایه عمل کند. درشیر داغ کره را آب کرده شکر و نمک را مخلوط کنید بعد ۱ فنجان آرد را به آن اضافه کرده وباهمزن بزنید سپس به مایه خمیر تخممرغ را اضافه کرده هم بزنید و بعد همه آرد رامخلوط کرده و با دست مخلوط کرده تا خمیر بدست آید . سپس کاسه ای راچرب کرده وخمیر را درآن قرارداده و حسابی زیروروکرده تااطراف خمیر حسابی چرب شود . روی خمیر را پوشانده و۴ساعت میگذاریم درجای گرم تا حسابی پف کند
. خمیر راروی سطح صاف به قطرنیم سانتیمتر پهن کرده وبادایره ای بزرگ قالب زده و وسط آنرا با ماسوره ساده قالب میزنید
در روغن داغ سرخ میکنید
روی پنجره سیمی روغن آنرا گرفته
به سلیقه خود در شربت یا پودر قند بخوابانید
salam
RépondreSupprimerEmailetoon ra dar weblog peida nakardam. khastam ebbeinam khamir torsh chie ?
خمیر ترش قارچ میکروسکوپی است که به نان میزنیم تا با یک عکس العمل شیمیائی باعث پف آن شود در ضمن بوسیله لویی پاستور فرانسوی هم کشف شده
RépondreSupprimerمیتوانید خمیرترش را از نانوایی ها و یا قسمت کیک و شیرینی سوپرها تهیه کنید