dimanche 26 septembre 2010

مافین شکلات سیاه و شکلات شیری Muffins au chocolat noire et chocolat au lait


تفاوت مافین با کاپ کیک در این است که مافین کم شکر تر و کم چربی تر است و خمیر آن حسابی پوک میشود و پف میکند 

مواد لازم 
برای ۲۰ مافین 


شکلات سیاه ۶۰ درصد                        ۱۴۰ گرم
آرد                                                   ۳۷۵ گرم
پیکین پودر                                           ۱۰گرم 
کاکائو                                                  ۵۵گرم 
شکر                                                    ۸۵گرم
اسانس وانیل                       ۲ قاشق مرباخوری 
تخممرغ                                                  ۲عدد
روغن مایع                            ۶قاشق غذاخوری
شیر                                         ۴۰ سانتی لیتر 
شکلات شیری                                   ۱۴۰ گرم


                       






                                                                                         طرزتهیه

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید 




قالب را کاغذ گذاشته




شکلات سیاه را به صورت بن ماری یا در ماکروویو آب کنید. آرد و پیکین و کاکائو را الک کنید و شکر را به آن اضافه کنید


          در ظرفی دیگر تخممرغ ها را با اسانس وانیل و روغن و شیر زده و بعد شکلات مایع شده را اضافه میکنید


این مواد را به مواد خشکمون اضافه میکنید و شکلات شیری را هم شکسته و به آن اضافه میکنید                  





خیلی با ملایمت مخلوط کنید

آنگاه در قالبها ریخته و ۲۰ دقیقه در فر بگذارید 













نوش جون

1 commentaire:

  1. salam man ye khahesh daram mishe in mavad ba cup begid na gram akhe vase gram trazu mikhad hame nadaran vali cup hame daran :P man in mafin doros kardam ghiafash ke khub shode hanuz testesh nakardam kheili aziat shodam ta in gram be cup tabdil konam ina mesiiiiiii omidvaram tamesham khub bashe mesle ghiafash xxxx

    RépondreSupprimer