lundi 27 septembre 2010

ته چین قالبی با زیره و بوقلمون

مواد لازم 
برای ۲نفر


برنج ۱ و نیم پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
زیره ۲قاشق غذاخوری 
ماست  نصف پیمانه
استاک مرغ یا آبی که بوقلمون را توش پختید   ۲ پیمانه 
تخممرغ  ۲ عدد 
زعفران  مقداری 
نمک   مقداری


 برای گوشت
سینه بوقلمون    ۲عدد
پیاز   ۱ عدد کوچک 
ادویه خورشت ۱ قاشق چایخوری 
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
قرص سوپ ۱عدد
نمک در صورت لازم . چون قرص سوپ شوره اول بچشید بعد نمک بزنید
فلفل سیاه مقداری

طرزتهیه


پیاز را پوست گرفته و خورد کنید . لازم نیست خیلی ریز خورد شود . با کمی روغن زیتون سرخ کنید تا طلائی شود . بعد ادویه و زردچوبه و فلفل و قرص سوپ را در آن انداخته کمی سرخ کنید تا رنگ بندازد . سینه بوقلمون را اضافه کرده دو طرفش را کمی سرخ کرده و سپس یک پیمانه آب ریخته و روی درجه کم بگذارید آرام برای خودش بپزد به مدت ۱ ساعت

برنج را خوب شسته و با آب مرغ و نمک و کمی روغن در پلوپز یا قابلمه میذارید کمی پخته شود به مدت ۱۰ دقیقه . بعد تخممرغ و ماست و زعفران و روغن را خوب بزنید و بعد برنج و زیره ریگ شور شده و نمک را به آن اضافه کرد و خوب مخلوط میکنی . آنگاه در قالب سیلیکون از قبل چرب شده ریخته و در فر ۱۶۰ سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید
به سلیقه خود تزیین کنید




نوش جون

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire