ما ایرانیان وقتی راجع به تارت میشنویم بیشتر تارت را به صورت شیرینی مجسم میکنیم . در حالی که ما دو نوع تارت داریم . شیرین و شور ... تارت شیرین بیشتر به صورت عصرانه یا دسر مصرف میشه و تارت شور بیشتر به عنوان پیش غذا
من از آنجایی که خودم خیلی به انواع تارت علاقه دارم ، مدلهای زیادی از تارت از جمله تارتهای سبزیجات ، تارتهای گوشتی ، تارتهای پنیری ، ماهی ، ...انواع تارت میوه ، کرم پاتیسیر ، بادام ، شکلات و غیره را درست کردم و در این زمینه تجربیات خوبی کسب کردم .
مهمترین نکته در مورد یک تارت خوب در آوردن یک خمیر خوب است
استفاده از آرد مرغوب ، تخممرغ تازه ، کره مرغوب خیلی مهم است
ورز دادن به اندازه از نکات قابل توجه یک خمیر خوب است ، چراکه اگر زیاد ورز دهیم خمیر سفت شده و لطافت خود را از دست میدهد و اگر کم ورز دهیم خمیر ما خودش را نمیگیرد .
خمیر بریزه که هم برای تارت شور و هم شیرین استفاده میشه
خمیر سابله یا شنی که برای تارت های میوه ای همراه با کرم یا خامه استفاده میشه
خمیر فویته یا هزار ورقه که هم برای تارت شور ، هم شیرین و هم شیرینی معروف ناپلئونی
من در اینجا چند مدل از تارتهایی که درست کردم و عکس گرفتم را میذارم
خمیر سابله
تارت شکلاتی با آناناس
تارت آلو
تارت میوه با کرم پاتیسیر
در اولین فرصت تهیه خمیر ها را شرح میدهم
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire