jeudi 25 novembre 2010

la truffe قارچ تروف

نمیدونم آیا تا به حال راجع به این قارچ گران قیمت و کمیاب چیزی شنیده اید یا نه ؟
این قارچ جزو خوراکی هایی کمیاب و بسیار لوکس مثل خاویار و زعفران است ... شاید خیلی از ما تا آخر عمر هم نتونیم مزه آنرا بچشیم ولی بد نیست کمی راجع به آن بدونیم
تروف یا مروارید سیاه و برخی سفید،  قارچهایی کم نظیر هستند که بین ماههای فروردین و خرداد در ۱ تا ۱۵ سانتیمتر زیر زمین کنار درختان جنگلی میرویند که برای پیدا کردن آن از حیوانات تربیت شده تروف شناس مثل سگ و خوک استفاده میشود 



با تروف غذا های متفاوت و ساده ای میشه درست کرد . ساده ، زیرا غذایی که در آن تروف باشه احتیاج به چاشنی و آب و تاب نداره ، برای نگه داشتن طعم تروف 

از معروفترین غذاها با تروف میتونم 
پوره سیب زمینی با تروف 
املت با تروف 
پاستا با سس تروف 
همراه با گوشت بصورت ورقهای خیلی خیلی نازک
نام ببرم




   تروف ها بنا به مدل و اندازه و جاهای رشد ، قیمت های متفاوتی بین کیلویی  ۶۰۰ یورو تا ۲۰۰۰۰۰ یورو دارند 

عکس زیر تروفی است که در تاریخ ۱۴ نوامبر۲۰۱۰ یعنی هفته پیش در ایتالیا به قیمت ۱۰۵۰۰۰ یورو به فروش رسید 

  

من این شانس را داشتم که یک بار در یک رستوران لوکس ، پوره سیب زمینی با تروف را بچشم ، واقعا عطر و مزه عجیبیست در این قارچ زشت ولی کم نظیر 


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire