jeudi 4 novembre 2010

پیتزا با نان جو


موادلازم

نان با آرد تیره برش خورده 
لاردن ۲۰۰ گرم 
فلفل گریل شده و پوست گرفته ۱ عدد 
خامه با چربی ۳ درصد مقداری 
پنیر پیتزا ، موربیه ، بز ، کنته به مقدار لازم 
 نکته > من چون در کشور پنیر زندگی میکنم قدرت انتخابم در پنیر زیاده ، اگر نه پنیر پیتزا کافیه 
گوجه مینیاتوری ۵ عدد 


 طرزتهیه 
نان ها را در سینی فر چیده 

روی آنها را خامه بزنید 


لاردن یا بین دنده ریز شده را در ظرف تفلون تفت داده 


و بعد با کاغذ آشپزخانه چربی آنرا گرفته 


و بعد به ترتیب پنیر ، لاردن ، فلفل ، گوجه را روی نان ها چیده و در فر ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید 





میتوانید به جای لاردن از گوشت چرخ شده یا ژامبون استفاده کنید 



Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire