سرکه بالزامیک
آندیو
خامه کم چربی
پنیر راکفورد
پنیر راکفورد پنیری فرانسوی از شیر گوسفند است که بوسیله باکتریهای مخصوص کپکی شده و با نان و در برخی از غذاها خیلی لذیذ است . امیدوارم در جایی که زندگی میکنید بتوانید این پنیر را تهیه کنید . در ضمن اشاره کنم که راکفورد با پنیر آبی متفاوت استطرزتهیه آندیو ها را پرپر کرده و مدت ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار داده تاتلخی آن گرفته شودخامه را با پنیر راکفورد با چنگال له کرده و مخلوط میکنیم
بعد پرهای آندیو را در ظرف چیده و داخل گودی آنرا با مخلوط خامه و راکفورد پر میکنیم و رویش را کمی سرکه بالزامیک و فلفل میریزیم
این سالاد خاص اصولا باید قبل از غذای اصلی سرو شود
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire