jeudi 21 avril 2011

موإلو او شکلات ، moelleux-au-chocolat


مواد لازم 

شکلات سیاه ۲۰۰ گرم 
کره ۱۷۵ گرم 
تخممرغ ۶ عدد 
شکر ۲۵۰ گرم 
وانیل شکری ۱ بسته 
آرد ۱۰۰ گرم 

طرز تهیه 

فر را روی درجه ۲۰۰ سانتیگراد روشن کنید 

کره و شکلات را در مکروفر یا بصورت بن ماری آب کنید 


تخممرغ ها و شکر و وانیل شکری را خوب بزنید 

سپس آرد را اضافه کنید 
آنگاه کره و شکلات را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید 
و در قالب دلخواه بریزید 


آنگاه در فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید ... بسته به مدل فر داره 




اینهم برای سر میز 



نوش جون 


8 commentaires:

  1. به نظر خیلی مرطوب و خوشمزه می یاد

    RépondreSupprimer
  2. بلی به نظر خودم هم همینطور هنوز امتحانش نکردم ... آخه همین امروز درستش کردم

    RépondreSupprimer
  3. سلاممممم ...

    من خیلي این وبلاگ رو دوست دارم .. عاشقققققققق آشپزی فرانسوی هم هستم

    چند روزی به اينجا سر نزده بودم امروز کلي ذوق کردم ...

    راستی از سمبوسه هام عکس نگرفتم اما از این به بعد هر چی از دستورهای شما درست کنم با کمال ميللللللل براتون مي فرستم باعث افتخارمه که شاگرد شما باشم ...

    RépondreSupprimer
  4. سلام مهشید عزیز
    مرسی از شما و لطفی که به من دارید
    حتمآ اگه سوالی داشتید بپرسید و سعی کنید از غذاهاتون عکس بگیرید و برای من بفرستید ، خوشحالم خوانندگانی مثل شما دارم

    RépondreSupprimer
  5. خیلی خوشمزه به نظر میاد..اینکه توش مرطوبه طبیعیه یا نپخته مثلا؟ یعنی منظورم اینه که شکلات جامد بذاریم روش که اینطوری بشه یا خودبخود میشه و نیازی به دخالت ما نمی باشد؟

    RépondreSupprimer
  6. حسن کار اینه که توش مرطوب باشه ... وگرنه موالو شکلات نیست ... از دستور پخت استفاده کنید نیازی به افزودن شکلات نیست

    RépondreSupprimer
  7. به نام خدا که بی شک نامش آرامش دهنده قلبهاست
    مدیر محترم وبلاگ
    با عرض سلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
    احتراما بدینوسیله از شما دعوت بعمل می آید تا عضو افتخاری روزمنو ، محبوبترین انجمن تخصصی آشپزی با عناوین برتر " چی بپزم؟ "، مسابقه آشپزی، آشپزی سنتی، آشپزی سنتی شهرهای ایران، آشپزی ملل، آشپزی مدرن، شیرینی پزی، نان و دسر، فوت و فن های آشپزی، آشپزی به سبک خانمهای کارمند، مهمانداری و پذیرایی، مادر و کودک، مسابقه عکس کودک، فرهنگ و ادب، هنرهای دستی، خیاطی، بحث های کارشناسی و مشاوره حقوقی خانواده، روانشناسی و مشاوره کودک و خانواده، هنرهای نمایشی، دکوراسیون داخلی، خانه و خانه داری و ... باشید.
    در صورت تمایل برای تبادل لینک اطلاع دهید تا نام وبلاگ شما در عنوان وبلاگهای همراهان روزمنو درج شود.
    در ضمن شما میتوانید با عضویت در روزمنو هر یک از دستورهای غذایی خود را در تاپیک مربوطه ایجاد نمایید تا لینک آن در بخش " چی بپزم ؟ " روزمنــو هم قرار گیرد.

    مهشید پورمرادیان – مدیر روابط عمومی روزمنو
    روزمنو/خانه من/خانه تو
    www.RoozMenu.com
    http://Chibepazam.Roozmenu.com

    RépondreSupprimer
  8. Hayırlı akşamlar, ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

    Saygılar.

    RépondreSupprimer