mardi 19 avril 2011

سیب کاراملیزه pomme caramélisé

این یک دسر ساده است ولی خیلی خوشمزه ... برای مهمونتون میتونید درست کنید و در کنارش یک بول بستنی وانیل بگذارید . هم سبک هست هم اوریجینال و مهمتر از همه خیلی راحت درست میشه .
برای تهیه این دسر از سیب ، شکر ، کره استفاده میکنیم  اگه دوست داشتید کمی دارچین اضافه کنید


با کارد مخصوص وسط سیب را در آورده ، اگه کارد گرد نداشتید از کارد معمولی استفاده کنید 


سیبها را در ظرف پیرکس گذاشته و داخلش را پر از شکر کنید و آنگاه یک گوله کره روش بگذارید 


آنگاه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ قرار دهید تا زمانی که شکر کارامل شود و سیبها پخته شود 


بهتر است این دسر بصورت گرم سرو شود 

نوش جون 






2 commentaires:

  1. دارچین و سیب خیلی با هم جور هستن . این یه دسر عالیه. دست شما درد نکنه

    RépondreSupprimer
  2. ممنونم از شما ... امتحانش کنید حتمأ خوشتون میاد

    RépondreSupprimer