tag:blogger.com,1999:blog-8620954406630483833.post6725697735863027432..comments2022-11-03T05:32:09.937-07:00Comments on Cannelle دارچین: موإلو او شکلات ، moelleux-au-chocolathamkokhttp://www.blogger.com/profile/04858811166708121809noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8620954406630483833.post-74418354167434685652011-10-10T19:32:27.254-07:002011-10-10T19:32:27.254-07:00به نام خدا که بی شک نامش آرامش دهنده قلبهاست
مدیر ...به نام خدا که بی شک نامش آرامش دهنده قلبهاست<br />مدیر محترم وبلاگ <br />با عرض سلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات<br />احتراما بدینوسیله از شما دعوت بعمل می آید تا عضو افتخاری روزمنو ، محبوبترین انجمن تخصصی آشپزی با عناوین برتر " چی بپزم؟ "، مسابقه آشپزی، آشپزی سنتی، آشپزی سنتی شهرهای ایران، آشپزی ملل، آشپزی مدرن، شیرینی پزی، نان و دسر، فوت و فن های آشپزی، آشپزی به سبک خانمهای کارمند، مهمانداری و پذیرایی، مادر و کودک، مسابقه عکس کودک، فرهنگ و ادب، هنرهای دستی، خیاطی، بحث های کارشناسی و مشاوره حقوقی خانواده، روانشناسی و مشاوره کودک و خانواده، هنرهای نمایشی، دکوراسیون داخلی، خانه و خانه داری و ... باشید.<br />در صورت تمایل برای تبادل لینک اطلاع دهید تا نام وبلاگ شما در عنوان وبلاگهای همراهان روزمنو درج شود.<br />در ضمن شما میتوانید با عضویت در روزمنو هر یک از دستورهای غذایی خود را در تاپیک مربوطه ایجاد نمایید تا لینک آن در بخش " چی بپزم ؟ " روزمنــو هم قرار گیرد.<br /><br />مهشید پورمرادیان – مدیر روابط عمومی روزمنو<br />روزمنو/خانه من/خانه تو<br />www.RoozMenu.com<br />http://Chibepazam.Roozmenu.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8620954406630483833.post-13832221462905028322011-05-05T02:04:03.648-07:002011-05-05T02:04:03.648-07:00حسن کار اینه که توش مرطوب باشه ... وگرنه موالو شکل...حسن کار اینه که توش مرطوب باشه ... وگرنه موالو شکلات نیست ... از دستور پخت استفاده کنید نیازی به افزودن شکلات نیستhamkokhttps://www.blogger.com/profile/04858811166708121809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8620954406630483833.post-13606954771941872642011-04-30T04:44:59.155-07:002011-04-30T04:44:59.155-07:00خیلی خوشمزه به نظر میاد..اینکه توش مرطوبه طبیعیه ی...خیلی خوشمزه به نظر میاد..اینکه توش مرطوبه طبیعیه یا نپخته مثلا؟ یعنی منظورم اینه که شکلات جامد بذاریم روش که اینطوری بشه یا خودبخود میشه و نیازی به دخالت ما نمی باشد؟BanooGhttps://www.blogger.com/profile/09484210840266546890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8620954406630483833.post-74834743464674016682011-04-23T04:51:05.901-07:002011-04-23T04:51:05.901-07:00سلام مهشید عزیز
مرسی از شما و لطفی که به من دارید...سلام مهشید عزیز <br />مرسی از شما و لطفی که به من دارید <br />حتمآ اگه سوالی داشتید بپرسید و سعی کنید از غذاهاتون عکس بگیرید و برای من بفرستید ، خوشحالم خوانندگانی مثل شما دارمhamkokhttps://www.blogger.com/profile/04858811166708121809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8620954406630483833.post-68497776057399272912011-04-23T01:04:36.507-07:002011-04-23T01:04:36.507-07:00سلاممممم ...
من خیلي این وبلاگ رو دوست دارم .. عا...سلاممممم ...<br /><br />من خیلي این وبلاگ رو دوست دارم .. عاشقققققققق آشپزی فرانسوی هم هستم<br /><br />چند روزی به اينجا سر نزده بودم امروز کلي ذوق کردم ...<br /><br />راستی از سمبوسه هام عکس نگرفتم اما از این به بعد هر چی از دستورهای شما درست کنم با کمال ميللللللل براتون مي فرستم باعث افتخارمه که شاگرد شما باشم ...mahshidhttps://www.blogger.com/profile/09483419116417465264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8620954406630483833.post-76804641396791816782011-04-21T07:16:56.369-07:002011-04-21T07:16:56.369-07:00بلی به نظر خودم هم همینطور هنوز امتحانش نکردم ... ...بلی به نظر خودم هم همینطور هنوز امتحانش نکردم ... آخه همین امروز درستش کردمhamkokhttps://www.blogger.com/profile/04858811166708121809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8620954406630483833.post-42572458391699764882011-04-21T06:51:52.403-07:002011-04-21T06:51:52.403-07:00به نظر خیلی مرطوب و خوشمزه می یادبه نظر خیلی مرطوب و خوشمزه می یادDoozelhttps://www.blogger.com/profile/06773576730216678503noreply@blogger.com