اسپاگتی نازک ۱ بسته
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن مقداری
جعفری خورد شده مقداری
دارچین خیلی کم
ادویه مقداری
رب گوجه ۳ ق غ
نمک و فلفل
کره ۳ ق غ
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
اسپاگتی را در آب
د رآب حال جوش نمک زده ریخته و میگذاریم نرم شود . در این مدت پیاز را ریز ریز خورد کرده و سرخ میکنیم ، گوشت را اضافه کرده و سرخ میکنیم آنگاه رب را سرخ کرده وسبری و نمک و فلفل و دارچین و ادویه را اضافه میکنیم، هنگامی که حسابی رنگ انداخت کمی آب به آن افزوده و میگذاریم زیر شعله ملایم بپزد .
اسپاگتی نرم شده را در آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن میریزیم و در سینی فر همانطور که در عکس مشاهده میشود پهن میکنیم
مواد گوشتی را روی آن پهن کرده ، سپس پنیر میپاشیم و لابلای آن را کره میگذاریم و در فر گرم ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم
خیلی ابتکار جالبی بود
RépondreSupprimerمرسی که سر زدید
RépondreSupprimer