jeudi 10 mars 2011

بوقلمون و قارچ

مواد لازم 
سینه بوقلمون یک عدد
قارچ تازه ۲۰۰ گرم
قارچ سپ بصورت کنسرو شده مقداری
پیاز کوچک ۱ عدد
خامه ۲۰۰ میلی لیتر
آرد ۱ قاشق غ
سیبب زمینی بزرگ ۱ عدد
نمک و فلفل
مقدار کمی سبزی معطر یا یک برگ بو

طرز تهیه 

پیاز را در مقداری روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کرده تفت میدهیم . کمی آب اضافه کرده و به مدت نیم ساعت میگذاریم بپزد . آنگاه سیب زمینی را بصورت مربعهای کوچک بریده و به مواد اضافه میکنیم سپس آرد ، نمک و فلفل را افزوده و در آخر قارچ را اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت میگذاریم بپزد . آنگاه خامه را هم اضافه کرده و پس از ۱۰ دقیقه غذا آماده سرو است .
نوش جان 



2 commentaires: