سرکه بالزامیک
آندیو
خامه کم چربی
پنیر راکفورد
بعد پرهای آندیو را در ظرف چیده و داخل گودی آنرا با مخلوط خامه و راکفورد پر میکنیم و رویش را کمی سرکه بالزامیک و فلفل میریزیم
این سالاد خاص اصولا باید قبل از غذای اصلی سرو شود
من اهل نصف جهانم بیش از۵ سال میشود که زندگیم را با همسر فرانسویم در حومه پاریس بسرمیبرم من به آشپزی و شیرینی پزی کشورهای مختلف خیلی علاقه مندم و تصمیم گرفتم تجربیاتم را اینجا درج کنم Je suis née à Ispahan et pour les connaisseurs`la moitié du monde`ça fait 5ans que j'habite en France avec mon mari joli!Je suis passionnée par la cuisine et surtout la patisserie.Alors j'ai décidé de partager mes experiences culinaire avec vous .
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire